Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2017 10:08 - къде е..човекоядката
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
0



 Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Жива или мъртва е Елизабет II
03.2017


В момента, в който пишем тези редове, въпросите, свързани с британската кралица Елизабет ІІ, са само три – дали кралицата е мъртва, дали е тежко болна или е поставена под домашен арест.

Според нас, най-вероятно е починала в началото на януари и оттогава се разиграва една от поредните комедии с укриване на смъртта, докато не бъдат постигнати някакви договорености, както със смъртта - в средата на 2016 г., на Ротшилд и Рокфелер, на Ариел Шарон и т.н. Преди това на Елцин, може би и на Хилъри Клинтън... Но да тръгнем подред.

От края на 2016 г. Елизабет ІІ не се е показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на елизабет ІІ беше най-вероятно предварително записаното от нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е направила наистина сензационни неща. В първия запис на ВВС е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът от ВВС е бил в шок и са спрели записа.

Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет ІІ.

Появиха се слухове, че тя е мъртва или е под домашен арест.

Вероятно британската кралица Елизабет ІІ е мъртва от края на 2016 г. или от началото на 2017 г.

Кралицата не се появи за първи път от 28 години на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип. Ще припомним, че кралицата традиционно посещаваше службата в църквата Света Мария Магдалена още от 1988 г. и не беше пропускала нито една. Така че отсъствието й не можеше да се укрива. Според слуховете от двореца Сандрингхам кралицата е тежко болна, не става от леглото и постоянно взима причастие и едва ли ще доживее до Рождество.

Въпроси за изчезването на кралицата се появиха още по-рано, през ноември, когато започнаха да питат "къде изчезна Елизабет ІІ след срещата й с руския патриарх Кирил". Дали не е приела православието?

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на на церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон. /Според други слухове Ротшилд и Рокфелер са мъртви от 20 юни 2015 г., но оттогава не са обявени нито за живи, нито за мъртви./

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство www.royal.uk беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет ІІ от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет ІІ умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец. Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата.

Принц Чарлз поиска да бъде направено следващото съобщение незабавно: неговата обичана майка кралица Елизабет ІІ почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Някои британски издания, веднага определиха слуховете за смъртта на Елизабет ІІ като "руски мръсни трикове", други твърдяха, че не имало такова съобщение за смъртта на кралицата в официалния сайт. Някои руски сайтове се свързаха с Бъкингамския дворец, който определи съобщенията като "пълна неистина".

След това обаче Globe пусна пробен балон № 2 под заглавието "кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение – да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи в семейството може да има конфликт на наследниците Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям, който може би има намерение да прескочи баща си и да бъде коронован за крал през 2017 г.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет ІІ. Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, тъй като "кралицата е жива".

Явно информираната по-добре от другите премиерка Тереза Мей изведнъж заговори за "социална отговорност" и за "британците, сблъскващи се с несправедливостта", за необходимост от реформи. Поиска и спешна среща в САЩ с новия президент Доналд Тръмп, която не се състоя в Белия дом, който, както е известно, е подслушван по десетки начини.

Преди това в Ню Йорк и Вашингтон се появи външният министър Борис Джонсън. Британското външно министерство съобщи, че спрямо Москва "трябва да се води стратегия на бдителност, въвличане и санкции срещу Русия заради политиката й в Сирия".

Към средата на януари започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари.

Като капак на всичко, неизвестно защо, последва обявяване на новия състав на "така наречения Комитет на 300-те", в който на първо място беше кралица Елизабет ІІ.

Правеше впечатление, че в списъка за първи път от много години преобладават разни бивши, сегашни или бъдещи признати, непризнати или самозвани монарси, кандидат-монарси или мераклии за монарси, сред които и името на Симеон Сакс Кобурггота (вероятно Симеон Борисов Сакскобургготски, самозванецът "цар на България", който цъфна и на църковната церемония по встъпването в длъжност на генерал Радев, който пък е светски държавен глава на Република България. Пореден "царски потрес" и наглост).

Връщайки се към Елизабет ІІ вече три месеца никой не я е виждал жива, даже ако в близко време организират преминаване в автомобил или карета. Некрофилското шоу в Лондон е в разгара си. Сядайте пред телевизора и правете залози!

 

image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 380890
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930