Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 18:33 - #Импутмънт за #Путьо!!!
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 1287 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
               image

  

image

Президента Росен Плевнелиев, изненадващо излезе с кратко прессъобщение, явно предизвикано то последните трагични събития в Париж:

“ Драги съграждани, българи!
След трагичните събития от последните дни в Париж, когато родината на съвременната демокрация даде стотици свидни жертви, жертви на терора  и агресията проповядвани в ислямския свят и Русия, аз съм принуден от обстоятелствата да подам своята оставка като президент на България и главнокомандващ българката армия. Знам, че това е неочаквано за вас, но напълно логично в светлината на бързо-променящата се геополитическа ситуация, за която аз си давам ясна сметка, че не бих могъл да контролирам, нито да реагирам адекватно, знаейки и оценявайки собствените си възможности. Да от няколко дни насам светът не е същия, но аз съм същия и не бих могъл да се променя, нито желая това. Днешната реалност поставя на изпитание моите ценности и разбирания и избутва на преден план, необходимостта от хора с по-друг поглед върху политиките и демокрацията в ситуация на криза. Именно за това аз смятам, че в момента като този, когато се изискват възможно най-бързи адекватни решения, най-доброто което бих могъл да направя е поне да не преча. Затова смятам, че е по-удачно да не изчаквам края на мандата си, а да дам шанс на България и българите да изберат възможно най-бързо нов човек, отговарящ на изискванията на настоящата реалност. Аз няма да се кандидатирам повторно за президентския пост. Благодаря ви и Бог да ни пази!

 

 image 



Гласувай:
4



1. saanki - докъде ни докараха братята Хамериканци...
16.11.2015 18:41
Докогаа глупости,бе хора !С идиот президент и мафиот премиер,инфантилен глупак за външен министър,земеделец за военен министър ,социолог за вътрешен и народ,който предпочита да бяга зад граница, вместо да си оправи държавата, България е пред държавен разпад и пълно затриване на нацията. А до година, до две и в ЕС,ако го има до тогава ,разбира се,ще ни познават като Циганария.Чудно ли е защо Русия не говори за България.И там изчакват да видят ще я има ли или няма да я има?Държава ли ще бъде или територия? Дори Волжска България,Тервелова България, Самуилова България,България на Симеон Велики и неговия „златен век“ ще си останат само блед исторически спомен ,защото друг един идиот – министър на образованието – ще затрие и малкото,което е останало за изучаване от учащите се по българска история ,по българска литература и по български език! Защото успяха да унищожат българския дух за 26 години преход към демокрация.
цитирай
2. elcho - Прочетох постинга два пъти.
20.11.2015 12:06
Поздравявам те !!! Аз съм Монархист и не се срамувам, че съм имал велики Канове и Царе. И сега съм горд, че имам Цар,Царица и Принцове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 380122
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031