Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 20:04 - „ТАЙНАТА КНИГА “....
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 863 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 04.11.2015 20:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

           

https://youtu.be/QCJI-disc9E

1 част


                     

https://youtu.be/wRq9sYff8yQ

2 ч. Милан Миланов и
Гергана Герасимова

  Милан Миланов: Тайните подземия на България крият невероятни съкровища!
Още през 2008 г. вестник „ШОУ” пръв в медийното пространство даде думата на бившия МВР служител Милан Миланов, който оповести потресни истории от тогава още неиздадената си книга “Тайните подземия на България”. Интересът на читателите ни към изнесената информация бе огромен. А ексченгето продължи да шокира с невероятни разкрития чрез написаното в последвалите още 8 тома. Тези дни от няколкото си участия в два телевизионни канала с национален ефир Миланов пак успя „да хвърли в тъча” и зрителите. Помагаше му „ретранслаторът на космическа информация” Гергана Герасимова, с която той е започнал работа след първите няколко тома на „Тайните подземия на България”. 

Репортерът на „ШОУ” отново се срещна и разговаря с Милан Миланов, чиято биография е свързана със служби в органите на МВР, както и с работа в страните на Югоизточна Азия и посолството ни в Индия преди години. За читателите ни ще припомним, че още по време на соца, властта, с която той разполага, му позволява да ползва безпрепятствено услугите и ясновидските способности на два големи български феномена - Стефанка Мирчева и Веса Маркова, дори при разкриването и на криминални престъпления. Тогава той си води и подробни записки от срещите с тях. А сега продължава работата си в задаването на необичайни въпроси към Всемирната информационна банка „Акаша”. Отговорите идват чрез извънсензорните способности на Гергана Герасимова.
- Каква е тази „Тайна книга”, с „разбулването” на която си се заел?
- Това е кожена книга с неизвестна писменост, написана преди 35 хиляди години от атлантите. Открита е в подземие. Имам преснети само няколко листа от нея. Откривателят на книгата поиска да остане анонимен. В тази „Тайна книга” атлантите са описали пътя на траките от Атлантида до земите, през които ще преминат. Описват се кои градове са построили и какви съкровища са оставили – книги, произведения на изкуството и т.н. Безценна е! 

- Едно от шокиращите ти твърдения е, че е имало български императори в Япония и още, че съществува град /от записките на Софроний/, който „плава” в небето?
- Български императори има не само в Япония, но и в Китай. Те са траки, достигнали до „Шамбала”, и на връщане оттам създават обединена държава. Българите са и първите строители на Великата китайска стена. По тези въпроси както в Япония, така и Китай има исторически сведения.

А за града, плаващ в небето? - От телескопа “Хъбъл” учените са получили картина на небесен град, за който нямат друга информация, освен снимките. „Акаша” подробно описва какъв е този град и кой го населява.

- Мистика витае и около т.нар. секретна мисия на Хитлер, игрални и документални филми се опитват да дадат някакви сведения – какво на вас с Гергана Герасимова ви е известно по този въпрос?
- Отговорите от „Акаша” на тази тема са следните: Хитлер не е убит, а е избягал с други нацисти в Аржентина. Той е контактувал с извънземни, които са му предоставили технологии, които все още не са били познати на Земята. Влизал е в техните НЛО, виждал е бордовите им компютри и т.н. С помощта на извънземни Хитлер е изградил подземните градове -лаборатории в Антарктида, които съществуват и днес. През 1939 година нацистите са открили в България древно подземие, откъдето са изнесли невероятни съкровища. Дори за целта са построили теснолинейката, за да пренасят златни и сребърни статуи, злато и много други ценности. В България все още има много неоткрити подземия на нацистите. Тук те са разработвали части за лунни модули, мислейки, че ще построят летателен апарат, с който ще достигнат Луната.

Едно интервю на Керка ХУБЕНОВА

със съкращение....

www.blitz.bg › Шоу › Ретро





Гласувай:
3



1. saanki - www.darslovo.com/elektronni-knigi.aspx?...3.
04.11.2015 20:07
ако търсите, има електронно издание..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 380879
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930