Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 08:53 - БЛУДНИЦАТА ЕВРОПА ЯЗДИ ЗВЯРА....
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 2406 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
             Възраждането на Вавилон ANONYMOUS BULGARIA / юни 13, 2013

Оказва се, че са ни вкарали в … съвременния вариант на Вавилонската кула. На вас в строеж на Вавилонска кула учавства ли ви се? Или се смятате за християнин? Нелеп ли ви изглежда въпроса в 21 век? Обаче на Европарламента не му изглежда нелеп, защото именно този символ си е избрал. Впрочем, при предишния строеж на Вавилонската кула, много добре знаем, какво е станало. По някаква известна само на тях причина, евродепутатите са решили, че втория път ще успеят. Каквото и да означава това… Няма да ни кажат, какво точно, както не направиха и референдум, когато ни набутаха в новия си Вавилон. Всъщност е спорно, дали без референдум, членството ни е законно и ако имахме поне един евродепутат патриот с малко мозък в главата – не става дума за Димитър Стоянов – щеше да им зададе този въпрос от трибуната и така щеше да даде коз в ръцете на тези, които не ни искат там, както пък ние не ги искаме тук.

Еврогениите не обясняват, но и не крият. Европейския съюз си е избрал за емблема Вавилонската кула. Картината на Вавилонската кула, нарисувана от Питер Брьогел, e послужила за образец при построяването на сградата на Европейския парламент в Брюксел.     
 

image

Защо са решили, че точно така е изглеждала Вавилонската кула, едва ли могат да обяснят, но са похарчили 12 млрд щатски долара на европейския данъкоплатец, за да догодят към картината на Брьогел сградата на парламента си. Вавилонски размах…

image

Европлакат по случай строежа на новата сграда на Европарламента – “Европа – много езици, един глас”: Плакатът не е колаж, а е официален, издаден от евробюрократите.

image

„Объркването на езиците“, картина от Густав Доре (1865)

В „Откровението на Йоан Богослов“ се появява терминът вавилонска блудница: „и на челото ѝ пишеше име: тайна, Великият Вавилон, майка на блудници и мерзост земна“ (Откр. 17: 5).
 

Една аналогия – известно е, че на корпуса на “Титаник” е пишело: “И Господ не може да ни потопи” и се е разцепил точно по линията на надписа… Факт, който западняците много не обичат да си припомнят. Невероятно, но факт. Шегата настрана: не става дума за недоразумение, нито за идея на някой търсач на НЛО.

image

От Уикипедия:

Най-ниското здание на Европейският парламент, е построено с формата на недостроената вавилонска кула (на основата на картината на Питер Брьогел). Много християни виждат в този факт стремежът на европейците за бунт към Бога.

Всъщност не на европейците, а на евробюрократите – разликата е огромна. Какво ли е предвидено за най-висока цел?
Идеята е на самите евробюрократи, колкото и шантаво да звучи. Те сами са си избрали Вавилонската кула за запазена марка на евроинституциите.

След Вавилонската кула и след като гласува милиони за безопасния преход на жабите, крайно време е следващите стъпки на Европарламента да включват Содом и Гомор и узаконяването на браковете между хора и животни, а също и между некрофили и техните избраници. Ще се намери ли някой български духовник, владика или пастор, който да обясни, какво става и къде са ни набутали? Така както обясняват Гръцката православна църква и западни пастори на народите си.  Нормални ли са хората, които управляват ЕС, а оттам вече и България?

Че евробюрократите са чалнати, знаем отдавна – още откакто тук започнаха да идват еврокомисари, да забраняват вдигането на заплатите, да ни се карат, че се оплакваме, че сме бедни, а не си продаваме жилищата и да се възмущават, че в България има прекалено много собственици на жилища. Но, че са чак толкова побъркани, кой да очаква?

Символиката на еврогениите не свършва дотук. Има и още. Тук наистина думата трябва да имат християнските водачи.

Вавилонската блудница

Оказва се, че са харесали и нея за евроемблема… Скулптурата на Вавилонската блудница, яздеща звяра от Откровението е главната забележителност, поставена пред сградата на Съвета на Европа в Брюксел.
image

През 1992 год. тя се появи и на германската екю монета.

imageНакрая, този образ се появи отново с въвеждането на еврото, където намираме същата тази жена, възседнала звяра, на гърба на монетата от две евро в Гърция.

Авторите на идеята, това чудо да се използва за символ на ЕС, се позовават на гръцката митология – историята на Европа и Зевс. Дори и да беше така, идеята за използването на този сюжет пак е налудничава, защото аналогията с блудницата и звяра от Библията е очебийна, а и дванайсетте звезди идват именно от текстовете на Откровение. Ако ставаше дума за метъл-група, нямаше да е странно. Странното става, когато го правят от ръководството на Европейския съюз. А гръцката митология /както и всяка друга/ е пълна с толкова много истории, които подлежат на всякакви трактовки и употреби, че не е проблем да се използва която и да е от тях, а не точно тази.

Тази политика се прокарва от десетилетия /още от началото на зараждането на “европейската идея”/, все едно, кои са избрани в Европарламента, което ще рече, че тях толкова и ги питат. Т.е. – кастата на евробюрокрацията от избори не зависи. Да ви се вижда познато?

image

Жозе Мануел Дурао Барозо, Той е настоящ председател на Европейската комисия от 23 ноември 2004 г.

Ние не сме „Съединени европейски щати“ — ние сме уникални в историята на човечеството! Понякога ми харесва да съпоставям ЕС като творение с организацията на империи. Ние имаме измерението на империя, но съществува една разлика. Империите са били създавани със сила, с център, налагащ диктат. А това, което ние имаме е първата не-имперска империя.“ – Барозо

Че Европарламента не се е напълнил с метъли е ясно. Де да беше така. Щяха да ни спестят много глупости. Явно истината е другаде – по-скоро се ръководи от психопати. Щом това са “европейските ценности” /за които всички еврооптимисти говорят, без да могат да ги обяснят – ето сега вече са им обяснени/, дали не е по-добре да си запазим нашите изпитани, които са ни превели през хилядолетията?

Според гръцката митология Европа блестяла с красотата си дори пред Афродита. Веднъж Европа беряла рози, когато била забелязана от могъщия Зевс. Той веднага я пожелал и решил да я открадне. За да не я изплаши с появяването си, се превърнал в красив бял бик. Прекрасният бик се доближил до Европа и тя започнала да го гали. Бикът леко пристъпил и докато се осъзнае Европа била вече далеч от родината си.

image

Образите и имената в тази красива легенда имат връзка с генезиса на Европа като съвременна идея – отричането й от християнството и прелъстяването й от възраждащото се езичество. Тази легенда кореспондира и с други образи – образът на глобалната блудница от библейския Апокалипсис.

Ето го и текстът Откровението, откъдето идват Вавилонската блудница и звяра:

Откровение 17 гл.:

Тогава един от седемте ангела с купите дойде и ми каза:

„Ела и ще ти покажа наказанието, което ще сполети голямата блудница, седяща над много води.

 1. С нея земните царе блудстваха, жителите на земята се опиха с виното на нейното блудство.“
 2. След това бях завладян от Духа и ангелът ме отнесе в пустинята. Там видях жена, възседнала ален звяр със седем глави и десет рога, който бе целият изписан с богохулни имена.
 3. Жената беше облечена в пурпурно и алено, беше обкичена със злато, скъпоценни камъни и перли. В ръката си държеше златна чаша, пълна с гнусотии и с мръсотията на блудството й.
 4. На челото й беше написано име с тайно значение:

ВЕЛИКАТА ВАВИЛОН – МАЙКАТА НА БЛУДНИЦИТЕ И НА ВСИЧКИ ЗЕМНИ ГНУСОТИИ

 1. Видях, че жената беше пияна от кръвта на Божиите святи хора и кръвта на онези, които бяха убити, защото се държаха за истината, известена от Исус.

Бях напълно смаян, когато я видях,

 1. а ангелът ми каза: „Защо се чудиш? Ще ти разкрия тайната на жената и на звяра, който е възседнала – звяра със седемте глави и десетте рога.
 2. Звярът, който видя, някога беше жив, а сега не е, но той ще излезе от бездната и ще тръгне към своята гибел.

Жителите на земята, чиито имена не са записани в книгата на живота от сътворението на света досега, ще останат смаяни, когато видят звяра, защото той беше, а вече не е, и все пак ще дойде.

 1. За да се разбере това, е нужен мъдър ум. Седемте глави са седем хълма, върху които седи жената. Те са също и седем царе.
 2. Десетте рога, които видя, са десет царе, които още не са започнали да царуват. Те ще получат власт да царуват един час със звяра.
 3. Тяхната цел е еднаква и ще дадат силата и властта си на звяра.
 4. Те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господар на господарите и Цар на царете. То ще ги победи заедно с избраните си верни последователи, които е призовало.“
 5. И ангелът ми каза: „Нали видя водите, върху които седи блудницата? Това са хората от различните раси, народи и езици.

image

Европа – отрекла се от спасителните християнски ценности, блудстваща в сивото море на размитите морални граници, заливана от мюсюлмански пълчища и обезсилвана от политическия си елит – красивата Европа се подготвя да се срещне със звяра от своя апокалипсис. Европа, чиято най-нова история е родена в Рим на седемте хълма, и която чрез активно средиземноморско сътрудничество се е протегнала и към Северна Африка, за да възстанови в пълнота историческите територии на Римската империя – всичко това са факти. Невъзможни до вчера и никого не впечатляващи днес. Остава да видим кои невъзможни днес неща предстои да видим утре.

imageЧе евробюрократите са несъмнени психопати, вече стана очевидно, остава да се опитаме да разберем, какво трябва да означава това за европейските народи.

Европейският съюз – новата империя

Какво стои зад създаването на Европейския съюз Какво е Европа? Дали е просто един социален или икономически съюз, или е политическа структура, която се превръща в заплаха за света, както според някои са били предишните империи?

В Новия Завет, в Откровение 17- та глава се говори за една мистична фигура, наречена “тайнствения Вавилон”.

Сградата на Европейския парламент е проектирана по картината на известния художник Питър Брюгел, нарисувана през 1563 год., която показва незавършената кула на Вавилон. Тя е построена така, че да представлява една незавършена сграда. Построяването й струва повече от 12 млрд. щатски долара и е завършена през 2000 г. Ако погледнем плаката, изобразяващ сградата, ще видим, че той показва Вавилон с лозунг на френски – “Много езици – един глас”, предизвиквайки Божия съд над Вавилон. Ще видим също, че петте звезди на европейския флаг са обърнати надолу. Но защо? Това е общоприет окултен знак.
imageНека погледнем и днешното европейско знаме, с неговите 12 звезди. Нормално те означават короната на Мария, царицата на небето. Но във Вавилонската култура, царица на небето е легендарна титла, дадена на майката на Немрот – строителя на Вавилон.

imageКой е Вавилон?

Според библейската история градът Вавилон е построен малко след Ноевия потоп от един от неговите потомци, наречен Немрот. Хората се обединяват, за да си спечелят име и да придобият сила, и построяват голям град, а в центъра му – висока кула и храм. Бог унищожава Вавилонската кула и градът остава известен като символ на грях и бунт срещу Бога.

Попитах наскоро една журналистка, родена в Страсбург, дали разбира значението на кулата. Тя потвърди, че го разбира, също както и членовете на Европейския парламент разбират, че това представлява Вавилонската кула и че целта на ЕС е да завърши това, което Немрот и неговите хора не успяват да направят преди 3500 години. Какво ще постигнат? Кулата или силата на един обединен народ за бунт срещу Бога, тотално и до край, чрез приемането на греха като нормален начин на живот.Коментар:

Идеята на евробюрократите е нелепа – те не могат да бъдат Вавилонска кула. Истинската изглежда е била съвсем друг тип начинание – доста по-смислено. В Библията пише, че хората са взели такова твърдо решение, че никой не е бил в състояние да ги разубеди – дори и самият Бог. Това подсказва, че в началото идеята е била много силна. Няма как масово хората да се въодушевят от някаква безсмислица. Вероятно по-късно тази идея на древните е била извратена от някои от тях и се е превърнала в нещо различно от първоначалния замисъл – за да стигне до последвалото безумие – сатанинска гордост.

image

В пророческата книга на Данаил се разказва, че Навуходоносор имал сън за един образ – глава от злато, гърди от сребро, бедра от мед, крака от желязо и ходила – смес от желязо и глина. /Навуходоносор видял в съня си, че един камък, който е отсечен от планина, но не с човешки ръце, блъснал краката на истукана и той се разпаднал целия, а камъкът започнал да става все по-голям, докато не изпълнил целия свят./ /Самият текст/ /Сънят на Навуходоносор – коментар за бъдещето на света, предсказано в Библията/

На Данаил е дадено тълкувание на този сън, а именно, че ще има пет преуспяващи империи. Главата е самият Навуходоносор и Данаил казва ясно, че следващата империя – среброто – ще бъде Мидо-персийската, медта ще бъдат гърците, а желязото – римляните. Интересното за съня е, че тълкуванието започва да се изпълнява буквално по онова време. Първите четири империи преминаха в рамките на библейската история.

Единствената част от пророчеството, която още не е изпълнена са ходилата – смес от желязо и глина. Много библейски учени, които са опитвали да тълкуват библейските пророчества смятат, че желязото и глината в ходилата на последната империя, ще бъдат опит за възстановяването на Римската империя. Но желязото не се смесва с глината. Така че това предполага една слаба, необединена сила, която в крайна сметка ще бъде разбита от скалата. Видението на Навуходоносор, разтълкувано от Данаил относно краката е, че те ще бъдат строшени от скала, която, ние вярваме, е Исус Христос по време на Неговото Второ идване.

Бъдещето на света

image

През последните 50 години една нова империя, основана на Римския договор и създадена от много нации, примесвайки се с духовното, заяви намерението си да се превърне днес в последната империя или ходилата – желязото, смесено с глина. /На 25 март 1957 год. в Рим подписаха договора за основаването на Европейската икономическа общност. Това е ядрото на европейското обединение./

Изнасилената Европа

Вторият символ на ЕС е далеч по-лош. Всъщност, единствения начин, по който може да бъде описан, е като зло и дори демонично изобразяване на насилие и поквара. Той представлява един криминален акт срещу жената, при който извършителят се наказва със затвор. Произходът на този символ може ясно да се докаже – той идва от гръцкия мит за изнасилването на Европа. Именно от този мит континентът Европа получава името си. Обаче същия този образ на жената, яздеща на звяра, намираме и в Библията. Това е в Откровение 13 и 17 глава. А самият звяр е показан във видението на Данаил в Стария Завет в 7 глава.

В гръцката митология историята е следната:

Зевс, бащата на боговете, забелязва една красива жена, на име Европа, сама на финикийския бряг, който е част от съвременен Израел. Виждайки я, обладан от похот, той се превръща в бик с ослепителна белота и рога с формата на полумесец и ляга в краката й. Тя се качва на гърба му и той се гмурка във вълните преди да я изнасили. Европа зачева син и след смъртта си получава божествена почит като кралица на небето. А бикът изчезва в съзвездието на небето, което днес се нарича Телец.

imageКакто Съвета на Европа в Брюксел има скулптурата пред сградата си, така също и европейските парламенти в Брюксел и Страсбург имат картини с жената върху звяра. И страните членки на Европейския съюз, още от самото си начало, открито използват този символ. През 1984 год. тя се появи на британска пощенска марка по случай честването на вторите европейски парламентарни избори.

Това ни кара да се запитаме – дали създателите на Европейския съюз не се опитват да ни кажат нещо, или по-точно да ни подскажат, че Европа е изнасилена днес? Ако това е така, за какво става дума – в политически, финансов или духовен план?

В Библията, в Откровение 17-та глава, тази жена е ясно показана като блудница, възседнала звяра, който е обрисуван със седем глави и десет рога. Жената има и второ име. На челото й е написано – “Тайна Вавилон”.

imageВ митологията жената Европа се притиска към бащата на боговете, който се преправя на бик с рога във формата на полумесец. Символът за бащата на езическия бог в Близкия изток – Ваал, както го познаваме от археологията и от Библията, Зевс или Юпитер, както го знаем от гръцката и римска култура, е бик с големи рога като полумесец. А властващият бог в древния Вавилон и в Близкия изток е бог на луната, отново изобразен като бик с рога на лунен сърп или просто като полумесец.

Коментар:

За свой символ евробюрократите са избрали Вавилон с неговата суета, а не някоя древногръцка постройка. И в трите погледа – и древногръцкия, и християнския, и вавилонския – се вижда нещо нечисто. И трите образа са символ на древна поквара.

Възможно ли е и древните строители на Вавилонската кула също да са почитали звяра от Откровение под няква форма? Във всеки случай следващите управници на Вавилон повече не са се опитали да повторят техните мероприятия.

Еврогениите нямат късмет, защото от истукана на земните империи за тях са останали само стъпалата от желязо и глина – затова и цялата им работа е калпава. Изглежда те волю-неволю изпълняват предсказаното в Книгата на Даниил. А много им се иска да приличат на първото царство – “Главата от злато”, но и от него са си избрали точно периода на Немрод и злополучната му кула… Че ЕС е “орел, рак и щука” е ясно отсега и занапред няма да е по-различно. Особено откакто набутаха вътре и нас, при това без да ни питат – нещо, което ние отдавна много обичаме да се опитват да правят с нас. Ние ще намерим начин и ще им отмъстим – така както сме отмъстили на всички предишни империи, които са се захващали с нас. Първо ще им пратим поздрав с родните и румънски роми…, после ще има още да патят… Както са си изпатили всички предишни.

Псевдохристиянските “обяснения” по темата

Дали християнските водачи у нас ще вземат отношение по въпроса е съмнително, а може би е по-добре и изобщо да не взимат, защото там, където намираме някакви коментари, те обръщат фактите на 180 градуса. Намираме наставления, как християнина трябвало да благославя … Израел?! Ваал – звяра от Откровение бил … исляма, който щял да изнасили Европа и прочие небивалици и проблясъци, които без умора с еднакъв ищях сипят и протестантски и православни “тълкуватели”. И нито дума, че архитектите на ЕС са от ционистки и масонски среди – нещо, което вече и децата научиха, нито дума, че днешния юдаизъм е радикално антихристиянска религия, а в главната му свещена книга – Талмуд – християните се наричат “свине” и “говеда”, нито дума, че палестинците и други мюсюлмански народи справедливо защитават земята си от същите глобалисти, които прокарват вавилонския Нов глобален ред. Вместо това от “християнски” учители се обяснява, че лудия Буш правилно нападнал Ирак, защото … той се намира на географските земи на Вавилон.

Побъркаха ли се и официалните “християнски” водачи, че открито започнаха да защитават антихристиянски позиции или парите и келепира се оказаха по-важни от истината и справедливостта? Те се опитват да обърнат християнството в чифутопоклонничество. Нека правят каквото знаят… Слава Богу, ние българите отдавна държим свое народно християнство, което никой не можа да изкорени (нито отвътре, нито отвън) и отдавна сме свикнали да не се доверяваме на никакви съмнителни “пастири” и съветници – имайки предвид откога ни пробутват за духовни водачи бивши агенти на Държавна сигурност, а кой знае, може и разни марани!? Впрочем не само ние – същото става и при останалите народи, защото никой не иска да слуша лъжи.

Явно става, че глобалистите все повече губят позиции и почва под краката си и това е една от причините в паниката си да предприемат все по-налудничави действия. Те изпълняват предсказанията от Откровение и Книгата на Даниил, а краят им е ясен, независимо на какво се надяват. За в бъдеще нещата ще стават все по-трагикомични, докато … Новия ред не фалира напълно и не се компрометира съвсем навсякъде по света. Тогава изиграни ще се окажат тези, които са обвързвали живота и бъдещето си с него. Колкото до нормалните хора, които не предават самоуважението си, вярата си и народа си – за тях: “Няма власт над тая глава, която не ще власт”. Ние българите нагледно и масово доказваме, че вече 18-та година живеем “извън системата” и колкото повече се опитват да ни вкарат в нея, толкова по-малко успяват и затова са писъците срещу “сивата икономика”, в която милиони живеем, оцеляваме и дори пробиваме.
Тези, които се плашат от Новия ред, пропускат някои основни неща: Той няма да настъпи, а вече е настъпил. Няма да успее да бъде тоталитарен, защото се оказа тотална анархия. И това, което обяснява Библията /Откровение/ – никой няма да бъде поробен от него насила, а само тези, които доброволно му се подчинят. Не че глобалистите не биха ни подчинили със сила, но просто не могат, защото толкова са им силите – да измислят глупости за който им се върже. Няма как нещо изкуствено да има сила да се наложи. Изкуствените неща са временни. Лудостите на Новия ред няма да могат да продължават още дълго, защото ресурса му се изчерпва (и чисто икономически и духовно и всякак).

Антихриста и Апокалипсиса

Понеже тази статия стана апокалиптична, тук трябваше да има връзка /връзки/ към материали по темата. Такъв материал от християнски автор на български – който кратко, ясно и точно да обясни нещата – не се намери в мрежата.

Нещата не са нито неясни, нито неизвестни. От векове (всъщност още от първите векове на християнството) повечето християнски автори обясняват следното:
Антихристът (Лъжехристос, анти-христ – вместо Христос) е водач, който ще се представи за Месия, без да е истинския Христос (защото Христос, няма да се роди втори път, а ще се върне само по един начин – описан в Новия завет). Той ще е конкретна историческа личност. В Библията е посочен неговия произход – евреин от Дановото коляно. Той ще бъде юдейския месия – според отците и на Източната и на Западната църква от ранните (и по-късните) векове. Едно пояснение – евреите и до днес не признават Христос и очакват друг месия – техния Машиях. Исторически идването на Лъжемесията (Антихриста, Лъжехриста) се подготвя от юдаизма, който е основната антихристиянска религия. Когато днес четем всякакви объркани и забъркани тълкувания по темата, нека си припомним, че горното е позицията на най-авторитетните християнски автори и на Изток и на Запад векове наред, до ново време. Всъщност това е гледището на самата Библия, колкото и различни тълкуватели да се опитват да я тълкуват наопаки. Това мнение се поддържа и днес в средите на повечето православни църкви и сред различни протестантски и католически общности.
image

Днешното развитие на това библейско виждане е следното:

Идването на Лъжемесията (Антихриста) се подготвя от по-новата форма на юдаизма – ционизма, и от масонството (чиято религия е сатанистка, езически сатанизъм). Връзките между ционистките кръгове и масонския сатанизъм отдавна са публична тайна – тези среди се обединяват в глобализма, а в Новия завет дейността им е наречена “Тайна на беззаконието”.

Според някои тълкувания числото “666″ в кабалистиката (Кабала – една от свещените юдейски книги, която не се признава от всички юдеи) дава буквено значение на цифрите и то означава една титла, която се превежда като “(Свръх)цар на Израел” – “(Свръх)цар на беззаконието”. Думата “израел”, спред тази версия, означава именно “беззаконие”, “човек, който нарушава закона” – противоположна на “Израил” (“човек, който спазва закона” – “Израил” са християните). Така някои тълкуват числото 666 като “Цар на Израел” – “Цар на беззаконниците”.

В своя бунт срещу Бога, чиято кулминация е преди 2000 години (когато разпъват Христос с думите “Нека кръвта му бъде върху нас и върху нашите деца”) юдеите отиват до крайност (виж сведения за Талмуда). Според пророчествата в Новия завет, Антихристът ще оглави световно управление и ще “постави образа си” в Соломоновия храм в Йерусалим – същият от който днес е запазена само една стена – Стената на плача. Днес на неговото място се намира джамията Ал Акса, която е свещена за мюсюлманите. Известно е, че Израел подготвя възстановяването на Соломоновия храм и това предизвиква допълнително напрежение между евреи и мюсюлмани.

Според едно от тълкуванията Великата блудница от Откровението е юдейството.
Когато става дума за юдеите, трябва да се уточни, кои хора точно се има предвид. Известно е, че от днешните евреи по света, всъщност само една малка част са исторически евреи по кръв – едва около 10-15 %. Това са сефаридите. Останалата огромна част от днешните евреи са aшкеназите – потомци на хора приели юдаизма през различни времена. Повечето автори посочват, че те са потомци на хазарите. Хазария е доста голяма държава през Средновековието – същата, която поробва част от Кубратова България. По-късно тя приема юдаизма за държавна религия – по времето на Кирил и Методии, които са пряко замесени – те учавстват в троен диспут срещу юдеи и мюсюлмани, като пратеници на василевса в Хазария. Хазарския хаган не послушва нито Кирил и Методии, нито арабите, а си избира религията на юдейските равини чисто със стратегически наклонения. Че днешните ашкенази са потомци на хазарите, беше и мнението на покойния наш автор Никола Николов. Но някои факти говорят, че хазарите са несправедливо набедени. А именно – те в продължение на един век вдигат въстания и се съпротивляват с всички сили срещу налагания им с оръжие и с насилие от държавата юдаизъм. Народ, който не се предава цяло столетие, не се предава никога. Какво е станало с тях и кои са потомците им днес, трябва да кажат историците (една малка част от тях, които си живеят в родните земи и до днес са тангристи). Но едно е най-вероятно – днешните ашкенази не са един етнос по кръв, а безродниците, дегенератите на народите, които са предавали бащина вяра заради злато и изгода. Такова е и името им – Израел. Също така не трябва да се забравя и за ортодоксалните евреи, които смело се борят срещу ционизма и открито го наричат сатанизъм. В библейските пророчества е казано, че част от евреите ще преминат на страната на Христос и на истината и може би част от тях ще бъдат тези. Така че е ясно, колко неправилно е обвинението в “антисемитизъм” към антиционистите.

imageНататък е известно – Антихристът ще управлява три години и половина, а след това Христос отново ще се върне на земята (така, както я е напуснал при възнесението си – макар, че като Бог никога не е напускал последователите си) и ще го убие (апокалипсиса, второто пришествие на Христос). Той ще освободи човечеството и ще започне нова епоха – Ново небе и Нова Земя – милениумът (много днешни православни богослови обясняват, че милениума бил сега, обаче дотук на хубав милениум се нагледахме).

Въпросът

 

Въпросът е, дали днешния глобализъм и силите които го движат – САЩ, Израел и Европейския съюз (и ционистко-масонските кръгове, които ги управляват), подготвят именно тези събития или става дума за съвпадение. Сравненията между библейските предсказания и днешните исторически събития навеждат на извода, че май не е съвпадение – разбира се за това все още 100-процентови доказателства едва ли някой може да даде, но много факти сочат в тази посока.

А сега накъде…

Ако днешния глобализъм действително е такъв, какъвто изглежда дотук – ако наистина е апокалиптично явление – ние, съвременниците, ще трябва да вземем решение на чия страна да застанем. Това е личен избор, нещо което човек решава сам за себе си, в живота си, с действията си и пред съвестта си.

Животът показва, че повечето хора не предават традициите си и народопсихологията си и не ги заменят за изкуствените античовешки “ценности” на Новия световен ред. А тези “ценности” са именно посочените в Библията – алчносттасуетатабезскрупулносттабезродничествотоегоизмабезогледния кариеризъмзавистта,скъперничеството и пр. известни на всички библейски грехове. Няма как на човек да не му направи впечатление, че точно тези качества възпитава днешния глобализъм у 
Гласувай:
6
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 271990
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930