Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 11:34 - Кой .. кой ее ...
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 1170 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
             НАРОДЕ ..................

                         image

      И ТЪК КАТО ,СТана много актуална, да припомним нещо позабравено от гладната зима на 96-та. Тук са всичките пребоядисали се безродни чифути, фесове и най - обикновени дегенерати - и Веждичката, и Доганчо, и Илия Павлов, и Желю, и....Славчо, да, точно така, Славчо ви Трифонов. Тъпчат се, угояват се, докато хората отвън им гледат посраната свинщина. Какъв казвате бил маркучът - патрЕот, нали? Казвал истини, обединявал хората. Мдаам, той обединява хората точно толкова колкото и тИливизорите на тия същите хора в панелките им на изплащане. Трифка не е нищо повече от поредната пионка, поставена, за да утвърди статуквото и да го задържи максимално, а грандоманщината и селяндурските стойки виждаме откъде ги е усвоил - все пак юдео - мутренската школа си е свършила работата, нали? Но вие отивайте да разпускате...и после обратно в ла*ната.

         НАРОДЕ .........

      
Повече от ясно е, че Слави влиза в политиката. Това е скок, за който той се готви от години. Явно сега е дошъл момента. Успехът на концерта му в „Арена Армеец" и разпродадените за часове 50 000 билета за стадион „Васил Левски" му даде допълнително самочувствие, че може да бъде новия хитов политик", коментират от обкръжението на Дългия.

 

 

Според запознати, най-вероятно Трифонов ще се пробва на изборите за президент догодина. Все още не е ясно откъде ще дойде финансирането му. Остава въпроса и дали Би Ти Ви ще остави шоуто му в ефир, ако Слави го използва за политическа платформа..



     НАРОДЕ................
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saanki - дамм...Вторият Боко...
28.09.2015 12:10
аз съм ...потресена от Простотията българска...
търпете ги още....
цитирай
2. marmalady - kaто гледам ,какви “лидери “ има на Първа ...
28.09.2015 12:58
не ме учудва факта за Бъдещето на Славката .....
един Хамстер върти колелото и ощее 5 обизана подскачат....
ведно с една теранозавърка...от реститутско котило..
цитирай
3. saanki - Българите живеят в „подменена реалност“...Чалга, Биг Брадър ,и...Спасителят Народен!!!
28.09.2015 19:57
- Очевидно българският народ приема репликата на Борисов „Вие сте прости и аз съм прост, и затова се разбираме“. При гърците отношенията между лидер и народ стоят по различен начин. Основният проблем на България е, че десетки години живеем в условията на подменена реалност. Ние си мислим, че живеем, а всъщност оцеляваме. При нас всеки политик, и най-вече Бойко Борисов, може да говори каквито иска глупости и това никак да не смущава битието на хората.
Онзи ден на призива на Борисов да се покаже запис, в който той говори за народа като лош материал и ще се махне от политиката, в сайта „Афера“ беше пуснат този запис от журналистката Веселина Томова. И какво? Някой да реагира? Българите са съсредоточени в необходимостта да се оцелява и на този фон си създават илюзии, в които да вярват. Ако някой им каже, че това може и да не е истина, са склонни да ругаят, защото се руши собственият им измислен свят. Бордияр говореше за симулакрумите като копия без оригинал, които заместват агонизиращата действителност с измислена реалност чрез симулации. Нашите симулации днес са във виртуалното пространство, в чалгата, в простотията на политиците, във вакханалията на медиите и техните „риалити“ формати. А ние дотолкова сме потънали в подменената реалност, че въобще не можем да видим абсурда. За съжаление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 380735
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930