Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 20:00 - ВОЙНАТА.....е планирана/ преди 150г./ ...
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 5918 Коментари: 24 Гласове:
14

Последна промяна: 12.09.2015 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                     Ужасът наречен Ротшилд ANONYMOUS BULGARIA / февруари 1, 2013

Историята на една от най-богатите фамилии в света, която чрез подлости и измами успява да превърне целия свят в една игра на „Монополи”, в която ние сме само статисти.

                          image


   РЕТРОСПЕКЦИЯ................

    1914: Започва Първата световна война. Ротшилдите в Германия отпускат заеми на Германия, роднините им във Франция отпускат на Франция, а тези във Великобритания отпускат на британското правителство. В същото време те контролират и трите най-големи информационни агенции в Европа – Волф (Германия), Ройтерс (Великобритания) и Хавас (Франция), и манипулират общественото мнение в Германия, настройвайки го за война (тактика използвана и в днешно време в САЩ и ЕС за печелене на общественото мнение бел. ав.).

      В средата на Първата световна война Германия печелила, а Ротшилд още повече, и тогава настъпило превратно събитие. Германия въпреки, че печелила войната, без дори един вражески войник да стъпи на нейна земя, предложила примирие на Великобритания без да иска никакви репарации от тяхна страна. Това значително разтревожило Ротшилдите (по време на война и то в такива мащаби, държавите теглят огромни заеми за да си набавят необходимите ресурси, колкото по-дълга е една война, толкова по-добре за банкерите бел. ав.) и за да не се случи това примирие, което ще им спре кранчето – те прибягнали към нови хитрости.

Докато Великобритания обмисляла предложението на Германия за мир, агентът на Ротшилд Луис Дембиц Брандайс праща от името на Ционистката делегация в Америка до ционистите във Великобритания обещанието, че ще вкарат САЩ във войната на страната на Великобритания ако тя им обещае, че ще отстъпят Палестина на Ротшилд.

Британското правителство се съгласява за тази сделка и британските ционисти се свързват с колегите им в САЩ и ги информират за този факт. Внезапно всички водещи вестници в САЩ, които до момента са били про-германско настроени обръщат пропагандната машината срещу Германия и започват да настройват обществото за една бъдеща война срещу Германия. Във вестниците се появяват лъжливи статии като:

„Германските войници избиват сестри на червеният кръст”, „Германските войници осакатяват бебета” и подобни, чиято цел е единствено манипулиране на общественото мнение срещу Германия.

1917: Германското предложение за мир накарало Ротшилдите да побързат с включването на САЩ във войната. На 6 април 1917 САЩ обявява война на Германия. Четири дни по-рано президента Уилсън прави обръщение и към двете камари на Конгреса и ги приканва да обявят война на Германия. Конгреса всъщност обявява война на Германия единствено, защото президента го е уведомил, че в нарушение на международното законодателство германска подводница е потопила в Ламанша кораба „Съсекс”, а заедно с него са загинали и американски граждани на борда му. Пропагандната машина на Ротшилд използва това за да настрои обществото и то заслепено от жажда за мъст бързо става готово за война. Оказва се обаче, че корабът „Съсекс” заради, който избухва войната не бил потопен и следователно американски граждани не са загинали на борда му. Ето какво пише британския политик от това време Франсис Нелсън в книгата си „Създатели на война”:

„Удроу Уилсън в отчаянието си да намери претекст да влезе във войната, го намери най-после в „потъването” на Съсекс в Суетският канал. Някой измисли лъжата, че американци са загинали на борда му. С това оправдание той отиде пред конгреса за да обяви война. По-късно, военноморският флот откри, че „Съсекс” не е бил потопен, и че никой не е загинал.”

Франсис Нелсън   image         „Тази шайка кръвосмучещи паразити се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат. Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък.”

Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат някакъв контрол над медиите.


       1870: Aмериканският генерал, Албърт Пайк, който става част от Илюминати благодарение на Джузепе Мацини, завършва своя военен план за три световни войни и редица революции по целия свят.

Според плана, Първата световна война има за цел да унищожи руската монархия, както обещава Нейтън Майер Ротшилд през 1815 г. Ротшилдите планират смяната на руската монархия с комунистическа диктатура, която да атакува религиите и най-вече християнството. Различията между Великобритания и Германия ще бъдат използвани за започване на войната.

За започване на Втората световна война ще се използват противоречията между национализма и политическия ционизъм от една страна и тази на национализма и комунизма от друга. Нейната цел ще е унищожаването на националните правителства и прехвърлянето на властта в ръцете на ционистките политици (марионетките на новия световен ред).

Третата световна война ще започне с разпалване на омраза към мюсюлманския свят. За целта ще бъдат противопоставени мюсюлманския свят и ционистките политици (марионетките). Докато това се случва, останалите нации ще бъдат принудени да се бият помежду си до психично, физическо, духовно и икономическо изтощение.

На 15 август същата година Албърт Пайк пише писмо до Джузепе Мацини (което сега се пази в Британския музей), в което заявява:

„Ние ще отприщим нихилизма и атеизма и ще предизвикаме голям социален катаклизъм, който във всичкия този ужас ще покаже ясно на всички нации ефекта от абсолютния атеизъм: началото на варварството и най-кървавите вълнения. Тогава навсякъде хората ще бъдат принудени да се защитават от малцинството на световните революционери и ще унищожим тези разрушители на цивилизацията и народите разочаровани от християнството, чийто дух ще бъде от този момент без направление и господар и грижа за идеали, и без да знае къде да прати своето обожание ще приеме истинската светлина чрез универсалния манифест на чистата доктрина на Луцифер, изведена най-накрая в публичното пространство. Манифестът, който ще бъде резултат от общо реакционно движение, ще доведе до унищожение на християнството и атеизма. И двете ще бъдат завладени и унищожени.”

 

Заключение: Американските и британските новинарски служби документират доказателства, че семейство Ротшилд и други международни банкери винаги финансират и двете страни във всички войни от Американската революция насам. Финансистът Хаим Соломон, който подкрепя патриотите по време на Американската революция и по-късно дава на заем пари на Джеймс Мадисън, Томас Джеферсън и Джеймс Монро, е агент на Ротшилд. Както вече споменахме, по време на Наполеоновите войни единият клон от семейството финансира Наполеон, докато другият клон подкрепя Великобритания, Германия и останалите страни. А по време на Втората световна война Ротшилд и Буш финансират и оръжия за Хитлер. Държат здраво историята в ръцете си. 

 край на  1 част / следва  2 ч.
Източник

               

           image  



Гласувай:
15



1. milady - спрете , да се правите на ...
12.09.2015 20:39
жълти....зелени , червени и герберасти ...
и разни тъпи Ултрасти.....
смешни сте многооо , големи хора ...
цитирай
2. saanki - Играта е в апогея си....
12.09.2015 21:51
Играта е толкова напреднала и груба ...та не знам....

„Тази шайка кръвосмучещи паразити се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат. Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък.”
цитирай
3. milady - горе на пирамидата ...
12.09.2015 22:45

пс . Горе на Пирамидата ,Тези КУКЛОВОДИ са едно семейство ...
което държи милиардите ,войните , властта ,контрола ,петрола ...
...и ...всичко останало...
Няма зелени, червени....комунисти ,или неолиберасти.....
ТЕ СА !!!

“Ако моите синове ,не искаха да има войни ...
нямаше да има “ / Гутле Ротшилд
цитирай
4. saanki - колеги ,благодаря за вниманието....
12.09.2015 23:17
Забранила съм ,да ме помпят ,знаете ....
вие сте най страхотната публика ..
ТенкЮ ;))
цитирай
5. f873 - Това е бремето на бялата раса.
12.09.2015 23:55
Това е бремето на бялата раса.
цитирай
6. lightsaber123 - И всичките тези неща
13.09.2015 08:04
ги твърди... кой?!
Кой знае какво точно е казвал Ротшилд и кой е финансирал?

М? :-)
цитирай
7. milady - А ,ти знаеш ли кой е ОШо ?!
13.09.2015 09:37
lightsaber123 написа:
ги твърди... кой?!
Кой знае какво точно е казвал Ротшилд и кой е финансирал?

М? :-)



пс това ,че си анонимна е добре .Многоо тъп въпрос ми измисли .
Успех и пиши повече в твоя блог.
цитирай
8. hloris - Не зная дали фамилията на Ротшилд стои зад всичко това,но....
13.09.2015 10:11
определено тези,които произвеждат оръжие,имат най-голям интерес от една война.

А нима и Ватикана няма пръст в управлението на света?!?
Поне аз винаги съм смятала така.
цитирай
9. saanki - права си ,хло, ,статията е много дълга ,и я съкратих ...
13.09.2015 10:44
hloris написа:
определено тези,които произвеждат оръжие,имат най-голям интерес от една война.

А нима и Ватикана няма пръст в управлението на света?!?
Поне аз винаги съм смятала така.


Там по надолу пишеше ,кога и как Католическата Църква “минава“
под надзора и контрола на фамилията ....
Борбата е за ...Банката на Ватикана ...
Една от целите на борбата за папско надмощие е
за контрола над банката на католиците във Ватикана IOR.
Според оценки на някои специалисти тя има активи над 2-3 трилиона долара,
а , според други са много повече.
цитирай
10. milady - ето хло, още нещо за теб ,мила ..
13.09.2015 10:54
milady.blog/.../stoite-dalech-ot-cyrkvata.136463...
цитирай
11. lightsaber123 - Ако не можеш да
13.09.2015 11:47
докажеш пред съд нещо - значи е просто дрън-дрън... ей така да минава времето в дрънканици.
цитирай
12. dartanjan - Твърде наивно е да смятамне че едно ...
13.09.2015 12:23
Твърде наивно е да смятамне че едно семейство може да притежава и упралвява такива активи. Тое не е по силите им дори само ораганизационно. Това е много голяма организация на която посоченото семейство и други такива могат да бъдат финансисти.
цитирай
13. dimat - Причината да има войни,е "ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА"!
13.09.2015 17:21
Всъщност и животните воюват!

И растенията воюват!

Такава е природата на живите организми,а кой знае,може би и неживата материя.

Приписвайки всичко на една фамилия,или на група такива,така нареченото "Човечество" снема всякаква отговорност от себе си и се издига на някакъв пиедестал на невинността.

Точно това заслепение,нежеланието да се вгледа в себе си,като индивид и като общество,го прави лесно манипулируемо от всякакъв вид манипулатори и подстрекатели.

Ако то беше повече мислещо и анализиращо,щеше да разбере своето място,като управлявано стадо,чрез което отделни лица,или група такива го хвърлят,за да постигна набелязаните си цели.

При това,особено в наше време,с достъпа до голям обем информация и себеподобни,не се иска кой знае какво,но е задължителен самоанализ и исторически анализ.

Да,толкова малко!И толкова трудно осъществимо.

А при липсата на такъв самоанализ,при наличието на сляпа доверчивост спрямо манипулаторите,няма никакво значение,кой е на върха на пирамидата за манипулиране.

В случая са такива,като Ротшилд,Рокфелер,Морган и др.

Но и да ги няма,нищо няма да се промени.

Да не би преди тях да не е имало войни?

Да не би преди появата на парите да не е имало войни?Индианците от двете Америки преди пристигането на белия човек не са познавали парите,а какви войни са водели помежду си.

Същото е било и при аборигените в Австралия и при туземното население в Африка,на юг от Египет....И т.н.

Така,че ,извинявайте,но,ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА Е ПРИЧИНИТЕЛ НА ВОЙНИТЕ И САМО,АКО "ЧОВЕК" СЪУМЕЕ , САМ,КАТО ИНДИВИД И ВСИЧКИ,КАТО ОБЩЕСТВО,ДА Я ПРОМЕНИ,САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ И КРАЯТ НА ВОЙНИТЕ.

А оная дърта ротшилдовска бабишкера може да се изхвърля в "очите" си,но в това няма нищо вярно.Просто обработка на съзнанието, на "гоите".


цитирай
14. lightsaber123 - Към Dimat
13.09.2015 17:25
Човече - ти си напълно прав. За пръв път виждам нещо наистина вярно написано тук.

Моите уважения към теб.
цитирай
15. latina56 - Милия заблуден овен...
13.09.2015 17:30
Светът отдавна се контролира и отгоре и отдолу от други материй.
цитирай
16. lightsaber123 - Към latina56
13.09.2015 18:00
Така е по-лесно... да вярваш, че някой друг контролира живота ти... Хвърляш вината за собствените ти несгоди върху някой друг... Те и християните са така :-)
цитирай
17. dartanjan - До dimat Понеже виждам че имате нереални ...
13.09.2015 18:15
Понеже виждам че имате нереални прердстави за света и не познават реалните процеси в природата искам да попитам кои животни воюват и кои растения? Конкуренция мжду различни живтони се появява тогава когато те бъдат изкарани от своят естествен хабитат поради човешката дейност и попаднат в хабитата на други животни. Това нарушава първоначално установеният био баланс и обикновенно е свръзано с ичезване на видове но никога на поява на нови.

Войните са единствено породени от гордостта и суетата на невежите хора и контрола на луцифер върху тях. Войните не са естествени. При естествени условия би имало мир и хармония в жизнената среда на човека но това нейното добро познаване и обществот което живее според законите и принципите на Създателят, който е установил порядъкът във вселената.
Това което пишете разкрива престъпен начин на мислене и няма нищо общо реалността.
цитирай
18. pando - До Г-н Димат
13.09.2015 18:23
Нищо ново.Пеете познатата комунистическата песен :"Всички сме виновни".... С тази разлика,че не всички са сме станали милиардери....
Съвременната пропаганда е преминала на вълната да се внушава чувство на виновност по всички възможни поводи: Затопляте климата с вашата кола или вашето отопление, хвърляте боклука в не екологичния контейнер, белите са виновни са бедността на африканците,използувате много вода а във Африка е суша,християнските попове са педофили ,Русия заплашва всички Европейски страни с инвазия. ,не толерирате хомосексуалците,..и т.н.
Примитивно,но върви добре със зомбитата...
цитирай
19. lightsaber123 - Има мравки робовладелци
13.09.2015 18:43
Това достатъчно ли е...

Нападат чужд мравуняк - избиват охраната и крадат яйцата им... Откарват ги в своя мравуняк и там се излюпват роби, които работят за господарите си.
цитирай
20. oia - По земята всичко що е зло, е от евр...
13.09.2015 19:11
По земята всичко що е зло, е от еврейско потекло. Обществена тайна е, че те са иделозите на всички размирици, а имат и еди постулат, който гласи; В ръцете на еврейте трябва да бъдат три неща--барута, златото и мастилото. Не е ли в ход и действие, точно това. Каквото и да си коментираме---стигаме до едни и същи, с едни и същи похвати. Видно е че въртчт една и съща плоча през годините--разчитайки, че няма кой да я свали и изхвърли.
цитирай
21. lightsaber123 - "По земята всичко що е зло, е от еврейско потекло."
13.09.2015 19:46
И нашата престъпност ли е от еврейско потекло... крадците, убийците - и те ли са само евреи. Говориш глупости.
цитирай
22. saanki - колеги ,благодаря за вашият Интерес към темата ..
13.09.2015 20:32
Всички сте прави.....
ноо, какво да се прави...
Еволюцията има нужда от милиони год...

Хубава вечер на всички!
цитирай
23. oia - Щом, като не можете да прозрете, кой ...
13.09.2015 23:13
Щом, като не можете да прозрете, кой стои зад всичкото това чудо в световен, глобален мащаб, и че ограбването, което за по- благозвучно го наричат корупция, чии постановки са, какъв е смисълът от коментари. Колкото повече факти излизат от миналото, толкова повече лъсват измамите им.Какво си мислите. че тези, които са им разрешили да ограбват народа, няма да приберат пая ли. Та всичките маймуни, които се пъчат, че ни управляват, тях кой ли ги управлява? Ами я да познаем от един път--Делянчо чие протеже е, а и всички останали. Много добре знаят на кого да залагат. Сега същите, които покровителстваха грабителите, започват втората част от представлението, а именно--ще приберат всичко, което са им разрешили да придобият.Човек с морал не може да е в твзи среди, и за това те са си избирали по техни критерии--не само при нас, а в световен показател. Защо отделяте--наша престъпност, тя е глобална, и без тези дребните, големите не могат да съществуват, защото няма, кой да им върши черната работа. Ако поне малко спазваха приличие, нямаше възрастните хора да са унижавани и убивани от циганската измет. Не съм визирала престъпност, а ЗЛО, което е в основата на всичко, което виждаме в момента. Така, че всичко тръгва от него и зарад него, а престъпноста е едно от неговите отражения Злото е основата, останалите злодеяния са следствието му без оглед на вяра и принадлежност. ЗЛОТО дърпа конците--куклите играят.
цитирай
24. milady - Да допълня колежката oia - Thank's :))
14.09.2015 14:31
14:26 - Goshee 568 ,ти винаги задаваш едни такива точни въпроси.
Благодаря ,и се радвам ,да те познавам .
Тъй като аз изучавам от 9 клас в Гимназията Немска
Литература ,История и....Култура....
мога ,да напиша , и да защитя реферат по Темата .
/ особено върху посл. 120 г.немска история ....
Така се получи на 50 г, да живея и работя там...
за добро и лошо ,но доброто е 90 % /засега ;))
Това ,което ескалира последните дни на територията
на най богата и социална ,правова държава в Центъра
на Европа ,за голямо съжаление ..е ..коварен План .....
зададен около / 1550 г/ и доразвит и бетониран ...
със смъртоносни ,погубващи клаузи за немската Държава след ПСВ и..ВСВ...
Вчера имах подобен Пост по Темата ....
За личната си История ,подготвям Мемоари...
Благодаря ти за вниманието !

saanki/.../voinata-e-planirana-predi-150g.1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 381142
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930