Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 20:20 - БАЩИЦАТА СОРОС /Злият Гений на БЪлгария ...
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 1296 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 10.09.2015 08:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                         image


                 saanki.blog.bg/.../koi-predade-bylgariia-i-bylgarite...

                                

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТЕМАТА Д.СОРОС и НПО в БГ.

От ⅚ г.я  разработвам и изследвам ,колеги ,и стигнах

до изводите ,че това подмолно дело /на ръба на закона / заедно с користолюбивите, дългосрочни геополитически , “хуманитарни “, филантропични и
социални “проекти“ , разби и манипулира
окончателно Българското общество в крайно разделение и ...антагонизъм ,което пък напълно
блокира и парализира демократичните
процеси на всички нива в Държавата ....
Но ,както се казва в поговорката ...
Гладен човек жив дявол ,или според моята пери
фраза ..Гладна мечка хоро играе ......
Софийската/провинциална/ средна класа ,бе купена
за минимални/ европейски заплати и облаги ,и тя
възпрепятства създаването на истинско, активно,
обединено гражданско общество в България .....
Интелегенцията бе поставена на колене, след като
на най послушните се даде “пай “от “питата с мед“.
да не говорим за “провинцията “ и бълг. село, които
тотално и непоправимо са отлъчени и отчуждени.
откъм гражданска активност и...автономия .
Който има задълбочен интерес към темата ,предпол
гам е намерил достатъчно доказателства за тази,
бих я нарекла коварна подривна ,задкулисна “игра “
и груба ,безпардонна намеса във вътреш.политика
и свободното, демократично развитие на
суверенна РБългария...
                   
       
           Начало  Сорос, циганите и 1.26 млрд. лв за крадене СОРОС, ЦИГАНИТЕ И 1.26 МЛРД. ЛВ ЗА КРАДЕНЕ 30 септември, 2011КоментирайВиж коментарите    

imageВалентин ФЪРТУНОВ

 

Как се прави номерът със асо пика в ръкава

 

 

 


Циганският проблем, не само в България, но и в цяла Европа, не е проблем на самите цигани, нито на автохтонното население, а проблем на политическата система. В миналия брой писах, че циганите и капитализмът са несъвместими и колкото и парадоксално да звучи подобно твърдение, то е вярно. Маргинализирането на държавата и пълното й подчиняване на корпоративния интерес или мафиотизацията, какъвто е случаят с България, лишава обществото от каквито и да било възможности за трайно и дългосрочно урегулиране на казуса.  А всичко което се прави на глобална основа е смехотворно, при това в този смях отекват зловещи нотки.

Нека обобщим ситуацията към днешна дата, ползвайки като изключително удобен пример България в условията на Европа.

Къде са циганите в цялата тая картинка?

Пребивавали винаги в най-ниските етажи на социалната йерархия, двайсетгодишният срив ги запрати окончателно в икономическата, социална и културна преизподня. От друга страна, за разлика от цивилизованите си български съграждани, плоденето при циганите не намаля и при тоталния български демографски срив и масираното изселване на българските мюсюлмани към Турция, циганите изведнъж се оказаха със впечатляващ структурно-определящ процент – към момента вероятно надхвърлят 15% и съотношението с всяка изминала година ще продължава да се променя в тяхна полза. И изведнъж, България се оказа най-циганската държава в Европа per capita. Нацвъканите из повечето големи градове цигански гета започнаха да генерират непозната по размерите си битова престъпност, проституция, трафик на хора и каквото още ви дойде на ума.

Това е едната страна на медала. Да видим сега другата.

Още в зората на прехода, добре подготвени западни мисионери, представени главно от соросовата мрежа фондации на института Отворено общество се пръкнаха тук и на свой ред се заеха трескаво да създават и поощряват създаването на местни фондации, сдружения и всякакъв род неправителствени организации, които обаче дори след повърхностен преглед смущаващо се оказаха насочени не към подпомагане на българското общество в прехода му към демокрация и свободен пазар, а към малцинствата и то най-вече гейовските и циганските. Нароиха се чудовищен брой за територията и населението на страната такива организации, които безпроблемно овладяха медийното пространство и наложиха малцинствен диктат дори над правителствата на България. Циганите се превърнаха в роми и под съпровода на истеричните крясъци на въпросната армада от фондацийки в защита на правата им, без да се помайват излязоха от закона. Накратко казано, със средствата на така наречената „политическа коректност” в България се създаде ситуация при която 85% от населението криво-ляво живее според изискванията на съществуващото законодателство – спазва юридическите кодекси, плаща си данъците, плаща си сметките и ако оцелее след това – оцелее. Никой не го е грижа за тези 85%.

Петнайсетте процента цигани, напротив – не спазват кодексите, не плащат данъци, не плащат сметки и което е потресаващото, държавата с цялата си огромна репресивна машина от полиция, служби, жандармерия не прави дори опит да ги принуди да спазват обществения договор.

Как се случи тоя номер? Ами произведе го същата тази „политическа коректност” за която вече стана дума. Страхът от неприятности с функционалната мрежа изградена от Сорос не просто превърна циганите в роми първо в политическия, а впоследствие и в обществения език, но и доведе до абсурд отношението на медии, администрация, корпорации и законоприлагащите органи към тях. Ако полицията напердаши някой българин, всичко ще мине и ще замине и няма дори да се чуе. Случи ли се това обаче на циганин, се вдига такава врява от мрежата, че нещата тутакси надхвърлят националния контрол и се преместват в Европа. Така, ден след ден, година след година, соросовите пари изградиха от нищото сатут на недосегаемост на циганите. Не ги цивилизоваха, не ги направиха богати, не им осигуриха работа, не ги образоваха, но ги направиха недосегаеми.

С едно изключение от тази схема. Част от усилията отидоха за конструиране на един цигански квази-елит, чрез система от стипендии, семинари и прочее, една по същество циганска клептокрация, заседнала завинаги на яслата на Сорос и подобни. Защо се направи това? Ами, много просто. За да може в един момент да си имат под ръка соросоидите поограмотени, поизтупани, умеещи да си служат с нож и вилица „представители” на циганското малцинство, които ще бъдат показвани пред света, като „успехите” на соросовите програми за подпомагане на циганите от една страна; и да се усили натискът над националните правителства в посока удобна за соросоидите и чрез официално представителство на самите цигани.

Така се стигна и до пан-европейското „Десетилетие на ромското включване” (каквото и да значи тази евроканцеларска глупост) 2005 -2015 г. в която инициатива се включиха

      Публикувано в седмичника „Десант“
      със  съкращение ..

  пс .Поклон пред смелата позиция на автора В .Фъртунов/  покойник/ 




Гласувай:
6



1. saanki - Капаните са заложени ...
08.09.2015 20:25
СОЦИАЛНИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ И ДЪЛГОСРОЧНИ ОБЩЕСТВЕНи ПРОЕКТИ на
Отворено Общество на Джордж СОРОС се обслужват
от около 300 Ромски Неправителствени Организации .

300 !! Нещо ,да ви тревожи ,българи?!

“ В България има регистрирани около 41 000 неправителствени организации (НПО). Това означава, че средно на всеки 175 българи се пада по една НПО. За последните 13 години броят им е нараснал 40 пъти - от 1000 през 2001 г. до над 40 000 днес. Част от тях съществува единствено "на книга", тъй като онези, които редовно предават отчети, са около 10 000, или 25%. 2700 организации отчитат приходи и от стопанска дейност. За 1200 от тях те са по-високи от постъпленията от нестопанската.
Българското законодателство е изключително либерално по отношение на НПО. “

chara.blog/.../npo-plateni-i-butikovi-moje-bi-de
цитирай
2. saanki - Ето и видео от последният филм на автора....
08.09.2015 20:30
https://vimeo/88186722?ref=fb-share
цитирай
3. milady - още по Темата Сорос ...
08.09.2015 22:15
Сорос (Дьорд Шварц) - 25 години се занимава в набиране, обучение, внедряване и инсталиране на мрежа от лоялни сътрудници в 50 държави, като ги поставя в позициите на влияние и власт в медиите, правителството, финансите и академичните среди. Но Сорос е подизпълнител. Над него са Ротшилд !!!
Център за Американски прогрес с връзки в Белият Дом - всички закони са наложени от евреи.
Безброй фондове и организации. Сорос е против затварянето на държавни граници.
БХК и Организацията за човешки права са на Сорос. БХК доклад за 2013г. - Донори - Отворено Общество, Фондация "Оук", Върховен комисариат на бежанците на ООН, Европейска комисия, Агенция за основни права на ЕС, Американска ф-я "Лиън Ливай". Други дарения (разни) - 20 460,69лв. !!!! Общо разходи - 1 164 875,04 лв. !!!! Тези пари са били използвани с/у бг народа !!! От доклада - 19, 2.4 - БКХ участва в създаването на нов изборен кодекс. Внася становище за нов закон за МВР. Участва в Харта 2013 - реформи в МВР и ДАНС !!! 21. стр. - През 09.2013 г. програмата разгърна кампания против позицията на Прокуратура за наказателно преследване за незаконно влизане на бежанци .... В резултат на проведените застъпнически дейности към края на 2013 г. програмата отчете рязък спад на осъдителните присъди за незаконно влизане спрямо търсещите закрила. Кой финансира Организацията за човешки права (HRW)?
Списъка е от 1995 г. От тогава информацията се крие. Финансира се и от Британското правителство и от ЕС !! Списъка на донорите е много дълъг и както изглежда всички са евреи-ционисти и даренията са в милиони долари.Рокфелер също е донор. HRW се основава на вярата в превъзходството на американските ценности. Има близки връзки с елита на външната политика на САЩ, както и до други интервенционни и експанзионистични лобита. Членове в HRW борда включват настоящи, минали държавни служители и припокриващи дирекции сочат към основните външнополитически лобита в САЩ.
цитирай
4. saanki - продължение ...
08.09.2015 22:17
В заключение - България е в капан. Всяко Правителство досега и в момента е съдействало за това. Медиите също и куп организации. Ако има някой, който смята че илюминати и Новият Световен Ред са конспирации, ще има 2 шанса - трябва да промени мнението си или да тъне в заблуда. Ние не сме изправени просто с/у Правителствата, а с/у световен ционистки план !!! ЕС е създаден с цел да се унищожи национализма в Европа след края на 2-та световна война, все едно е нещо зло. Пропагандната пост военна машина създаде митове като множеството аспекти от Холокоста, от който м/у другото се спасяват и Сорос и Ротшилд "мистериозно", превръщайки една зле развила се трагедия във високооборотна индустрия за печелене на пари и затъпяване на слабо-интелектуални люде.
Благодарности на нашите читатели и колеги събрали и пратили ни тези информации.
Използвани връзки:
http://bit/1igE26a
http://bit/1c0yFBG
(!) старо! но златно http://www.liveinternet/users/alesadov/post207865968/
цитирай
5. oia - Надявам се повечето хора да знаят, ...
09.09.2015 10:13
Надявам се повечето хора да знаят,че евреинът, с фамилия Калерги е един от основоположниците на кощунството европейски съюз, като е заявил, че в ръцете на евреите трябва да бъдат задължително три неща: барута, златото и мастилото.
Коментарите са излишни- надявам се. Но всяко нещо има край, тук на земята. Безкрая е някъде другаде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 381454
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930