Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2015 16:40 - Я, колко много Паразити !!!
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 4768 Коментари: 17 Гласове:
8

Последна промяна: 22.08.2015 19:08


 
            Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?   ~ Или частна теория на НЕвероятностите!

                                                                         image

                           21.08 16:22 - Най-добре е танковете да отидат! от: jeremy231

                              Паразит

              Ние сме едно цяло, общо съзнание което живее в Космоса, една съвършена космическа цивилизация. Досега не сме срещали по-развита или друга подобна на нашата цивилизация. Отдавна напуснахме планетата, на която нашата форма на живот направи първите си стъпки. Пътуваме и наблюдаваме. Помагаме и поправяме. За нас най-ценното нещо съществуващо във Вселената е живота. Пазим го, изучаваме го и му се възхищаваме. Не всяка форма на живот е разумна, но всяка е ценна, когато живее в хармония с живота. Ние общуваме с тези форми на живот с които можем да намерим общ език. Споделяме и научаваме. Живота не е рядко явление във Вселената, разумния живот също, но разстоянията са огромни, а законите на Вселената са поставили границипред общуването, ние се опитваме да ги преодолеем. Само тези, които са успели да се приспособят за живот в откритото космическо пространство имат шанс да се докоснат до безкрая.

Какво представлява живота е труден въпрос, къде е границата между живото и неживото, също? Ние все още не знаем отговора. Изградили сме си собствена представа, съобразно нашата еволюция като вид, но си даваме ясна сметка, че тя е непълна. Какъв живот сме ние – Ние сме информация. Ние сме информация, която живее в космоса, можем да приемем всяка форма която се налага от обстоятелствата. И всяка форма, която приемаме има за цел първо да запазаи информацията, а после да я обогатява. Ние знаем какво сме, знаем и какво сме били. Не знаем дали това което сме в момента е способно на по-нататъшна еволюция.

Предстои ни нова среща с живота. На третата планета от зваздата към която приближаваме, има живот. Но нещо от сигналите, които улавяме ни притеснява. Установихме се на една от периферните планети на тази планетна система. Използваме ресурсите и за да разгърнем нашите възможности. Когато срещнем живота, никога не контактуваме веднага, първо изучаваме и наблюдаваме, защото има капани.

Удивени сме и сме разгневени. Щастливи сме и сме притеснени. Тази планета гъмжи от живот. Толкова много форми никъде не сме срещали и най-важното, за първи път виждаме форма на живот която почти идеално съвпада с това което ние сме били в началото на еволюцията си, и то не една. Но планетата е обсебена от Паразит. Ужасно развит, проникнал до всяко кътче и покорил всички форми на живот. Той ги убива, убива и себе си. Излязъл е в космоса, но не е отишъл далеч. Ако бяхме дошли по късно, нямаше да заварим нищо, но сега има надежда. И друг път сме се сблъсквали с Паразити, но никога с паразитна цивилизация. Изучаваме я бързо и вече имаме план. Успокоително и притеснително е, колко е малка разликата в основните принципи на еволюцията на цивилизацията, когато тя е дело на разумна форма на живот и на паразитна. Това ще ни позволи да я разрушим лесно и бързо, защото нямаме много време, тези които приличат на нашите предци, почти са унищожени.
Първо ще унищожим каналите и средствата за предаване на информацията, която паразита ползва, защото всяка цивилизация се крепи на възможността да приема, обработва, съхранява и предава информация. Информацията е същността на всяка цивилизация. Паразита не е едно цяло, не е едно съзнание, така както сме ние, затова лесно ще го унищожим. Той има нужда постоянно да предава и приема информация от едни свои елементи към други. Там е слабото му място, спрем ли предаването на информацията между съставните елементи на паразита, цивилизацията която е изградил ще рухне, останалото е лесно. Следва систематично унищожение на елементите, ако трябва един по един. Паразита е степенувал своята информация, не всеки негов елемент има достъп до цялата информация на цивилизацията. Паразита паразитира дори върху себе си. Това е основната разлика между нашата и неговата цивилизация – Ние сме информация ползваща различни носители, той е организъм ползващ информация.

Паразита не разбира, той смята, че е разумен, но никой паразит не признава, че е паразит. В началото искаше да влезе във връзка с нас, искаше достъп до информацията която сме. Бързо разбра, че нямаме подобно намерение. Реши да влезе в битка с нас, без да ни познава, без да ни разбира, стъпил върху погрешното схващане, че самият той представлява форма на разумен живот. Той мисли, че всички форми на живот трябва да приличат на него, а тези които не приличат на него, смята за по-низши. Но ние сме информация, ние не сме това, което той вижда и информацията която сме, е добре защитена, това е основен закон на нашата цивилизация. Той не може да ни достигне, неговите усилия са насочени към това което вижда. Смяташе, че лесно ще се справи с нас, дори смяташе, че ще ни победи, защото това срещу което воюваше, всъщност бяха създадени от нас апарати, а той смяташе, че това сме ние, а ние сме информация. Унищожи хиляди апарати, но нито частица информация от това което сме.

Паразита вече е история, ние съхранихме неговата информация и сега я изучаваме. Не беше трудно да го унищожим, но не беше и приятно, бе наложително. Сега Живота на планетата процъфтява, съвзема се и еволюира. Ние му помагаме. Тези, които ни напомниха, от какво сме произлезли, вече са част от нас. Паразита, ги нарича пчели.

 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saanki - Я, колкоо многоо паразити накуп....
22.08.2015 16:42

сестрата и тя Първа цигулка....


https://neverojatno/author/chergar/

“ Паразита е степенувал своята информация, не всеки негов елемент има достъп до цялата информация на цивилизацията. Паразита паразитира дори върху себе си. Това е основната разлика между нашата и неговата цивилизация – Ние сме информация ползваща различни носители, той е организъм ползващ информация.

Постинг: НАЙ-ДОБРЕ Е ТАНКОВЕТЕ ДА ОТИДАТ!
Автор на постинга: jeremy231
цитирай
2. milady - добре ,че е майтапа ,да си кажем некои грозни истини в очите ,сестр00 ...
22.08.2015 16:53
“ Паразита не е едно цяло, не е едно съзнание, така както сме ние, затова лесно ще го унищожим. Той има нужда постоянно да предава и приема информация от едни свои елементи към други. Там е слабото му място, спрем ли предаването на информацията между съставните елементи на паразита, цивилизацията която е изградил ще рухне, останалото е лесно.“
цитирай
3. milady - тутююю..ююю, айде пак стари ченгасарски номера ....
22.08.2015 17:12
щТо свали Поста, бре мУмио Мухлясала?
или , сестрата на каката на Булята с двата дебели края....са озъби от яд...
грозновата и...скучна до смърт ...
ПуТеса била / ха ха хааа.....
цитирай
4. alibaba2 - Ей нещастнице!
22.08.2015 17:14
Най-доброто дет можеш да напраиш за себе си е да се гръмнеш. Веднагически!
цитирай
5. milady - когато Джулия кихне ....
22.08.2015 17:18
чак алибабато123456 се ..насира ....

цитирай
6. marmalady - аз съм не човек ,а Желязо просъскала сестрата в упор ...
22.08.2015 17:26

26. sestra - Била съм малко дете.
16:57
Тези няма да престанат да се държат неадекватно - реакция от админи никаква. Последно предупреждение до разпасаните: мерете си приказките. Чувството, че не сте сами в стаята отдавна ви мами. Юлия и този с последни коментар към мен.

27. blackpredator - и кой да си мери приказките?!
17:16

цитирай
7. saanki - Tutankhamonee 1661, тъй съ уплашаф, та чак на Хаваи ще емигрирам...маймун жалък..
22.08.2015 17:40
alibaba2 написа:
Най-доброто дет можеш да напраиш за себе си е да се гръмнеш. Веднагически!




getmans1/profile.php
tutankhamon661
alibaba1/
alibaba2/
alibabato3
alibabato10
alibabato19
alibabato40

цитирай
8. loverka - Бряях ,че умен тоз човек Бъзиkилийкс ;)))
22.08.2015 18:05

“ И друг път сме се сблъсквали с Паразити, но никога с паразитна цивилизация. Изучаваме я бързо и вече имаме план. “
цитирай
9. sestra - Мармаладке Юлиева :) виждам те
22.08.2015 20:53
marmalady написа:

26. sestra - Била съм малко дете.
16:57
Тези няма да престанат да се държат неадекватно - реакция от админи никаква. Последно предупреждение до разпасаните: мерете си приказките. Чувството, че не сте сами в стаята отдавна ви мами. Юлия и този с последни коментар към мен.

27. blackpredator - и кой да си мери приказките?!
17:16



и те поздравявам с прекрасна песничка. Asylum - Disturbed
Красива е.

цитирай
10. saanki - sestra ,Thanks, не слушам crush rock & heavy metal...sorry :(
22.08.2015 21:36

- Днес вече е доказано чрез експерименти опустошителното въздействие на рок музиката върху духовното и физическо здраве на човека. На генетично ниво тази музика предизвиква много силни нарушения или по-точно разрушения: тя буквално "разкъсва" молекулите на ДНК. Докато класическата музика има точно обратния ефект.

Casta Diva -Anna Netrebko

https://youtu/jDArvdrppnU

Лека нощ / Юлия
никога не се крия ...
цитирай
11. sestra - не се криеш, точно
22.08.2015 22:07
saanki написа:

- Днес вече е доказано чрез експерименти опустошителното въздействие на рок музиката върху духовното и физическо здраве на човека. На генетично ниво тази музика предизвиква много силни нарушения или по-точно разрушения: тя буквално "разкъсва" молекулите на ДНК. Докато класическата музика има точно обратния ефект.

Casta Diva -Anna Netrebko

https://youtu/jDArvdrppnU

Лека нощ / Юлия
никога не се крия ...

много си се разклонила, не дават така. Ще искам да те санкционират. Благодаря за Нетребко, не я слушам, предпочитам Чайковски през палката на Камджалов, а ти не се отказвай от моя поздрав - ще те пречисти както никога не си очаквала. Последно окончателно доказаха, че якия звук на тежките стилове прави хората изключително благи и позитивни. Няма да се познаеш. Лека!
цитирай
12. saanki - сестроо, Никой не е успял ,да спре Юлия 50г....
22.08.2015 22:14
като гледам как те е пречистил този Краш метал / хахаха/ .
Не си познала на кого ,да даваш акъл...
Не ме занимавай повече с антагонизми...
Лека...
цитирай
13. milady - Лавъре ,я кажи на стринка станимирка...КОЯ съм аз ...
22.08.2015 22:22

Благодаря ти ,колегата .Аз се опитвам с 4/ 5 “имена “ ,
да им опонирам.Колко съм наивна ,а ;))

19.08 12:28
kbalenciaga написа:

много от тези са платени дезинформатори.
Явно им плащат и спрямо активността им в блог.бг.
А и модератора Тутю и той пише от няколко ника...
цитирай
14. sestra - Ти хубаво,
22.08.2015 22:32
saanki написа:
като гледам как те е пречистил този Краш метал / хахаха/ .
Не си познала на кого ,да даваш акъл...
Не ме занимавай повече с антагонизми...
Лека...

ама нали си Кастанеда фенка, не можа ли да се научиш малко поне да спираш тия мисли пусти? Нали знаеш колко е важно? Акъл не давам на никого, просто питам и пиша етично. И не обиждам.
цитирай
15. milady - Кастанеда ме научи ,да казвам ,каквото мисля ...
22.08.2015 22:37
и , да го върша ...
няма майтап ,той ме спаси ...
аре ,намери си друг интересен чат партнъор ,плиййз !
бай ,бай ...бай...;)))
цитирай
16. sestra - И контролираното безумие -
22.08.2015 22:58
milady написа:
и , да го върша ...
няма майтап ,той ме спаси ...
аре ,намери си друг интересен чат партнъор ,плиййз !
бай ,бай ...бай...;)))

обичам! Бай, Юлия и лека!
цитирай
17. saanki - ;)))
22.08.2015 23:07
благодаря за Вниманието ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 380051
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031