Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 08:44 - ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ....ВАЖНО !! РАЗПРОСТРАНИ!!
Автор: saanki Категория: Хоби   
Прочетен: 3594 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

          10:46 - ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ЗА ЖИВОТА НИ Автор: kalo28 Категория: Новини   image 
Прочетен: 4 Коментари: 0 Гласове:  0  
 
image Nora Markova

Българи, казвам ви го съвсем чистосърдечно и с най-топли чувства: В България ще има чистка и много малко от вас ще се спасят, защото чистката ще ви свари абсолютно неподготвени и с чаша ракия или бутилка бира в ръка. Опомнете се най-сетне!
--------------------------------------------------
От Иво Борисов


 Уважаеми братя и сестри, без значение дали сте българи, цигани /роми/, евреи, арменци или българи мохамедани. Дойде време в което опасността за страната вече е вътре в държавата ни. Национално отговорните институции и мъжете и жените на които им е дадено да заемат отговорни политически постове мълчат за тази опасност. Тази опасност обаче е реална и се нарича ИМИГРАНТИ от Близкия Изток. Това са мъже от арабски произход, без жени и деца, които са между 25 и 30 годишна възраст. Не е ясно, как тези мъже се установяват на територията на България, но вероятно моделът е същия по който подобни групи проникнаха на територията на Сирия, използваха момента да започнат масови безредици заради така наречения режим на Башар Асад, след което извадиха автоматите и ятаганите и започнаха да избиват местното християнско и мюсюлманско население там. След което създадоха така наречената Ислямска държава.

Тази опасност както казах по – горе вече е в България. Тя е истинска реална опасност за Националната ни Сигурност, опасност за териториалната цялост на България, опасност за живота на нас, на нашите семейства, на нашите приятели, на нашите съграждани на нашите сънародници, на нашите братя и сестри. Опасност за целия български народ без значение от вероизповеданието , пола или цвета на кожата.

Все по- често ни се случва да виждаме в градовете в които живеем мъже от арабски произход, които не са придружени от жени или деца, да се придвижват на групи из централните места на градовете ни. Същите мъже нямат нищо общо със бежанските сирийски семейства , които транзитно минават през територията на страната ни и гледат да избягат , колкото се може по- далеч от ужаса, който се разиграва в родната им държава Сирия окупирана по този начин от такива ГЛАВОРЕЗИ.

Да. Точно тези главорези са на нашата територия, те се прехвърлят през границата ни с Турция, къде легално, къде нелегално, но трайно се установяват в по- големите градове и само чакат своя знак, за са ни нападнат и избият като пилци и да освободят територията за мечтания от тях ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ на Балканите. По неофициална за сега информация на територията на страната ни така наречените бежанци са поти 100 хиляди души. 100 хиляди души спокойно могат да превземат и без това не охраняваните добре складове за боеприпаси и оръжие на армията ни, същите спокойно могат да се справят и с полицията ни, която е въоръжена само с палки и тук таме някой пистолет.

Оказва се уважаеми български граждани, че нас няма кой да ни защити, ако на тези арабски бойни единици, които вече са на територията на страната им се даде знак да ни колят така както бяха изклани стотици хиляди руски семейства в Чечня в началото на 90 години. Рускио езичното население, което беше избито в Чечня тогава от такива джихадисти, наброяваше половината от населението на Чечня.

Ние уважаеми граждани, било то българи, евреи, арменци, цигани /роми/ или български турци вече нямаме армия, нямаме оръжие, нямаме нищо. До 1990 година армията ни е била близо 2 милиона души(мобилизационна), сега не знам дали има и 20 хиляди души в нея. До преди така наречените реформи в армията ни, България имаше най - модерното въоръжение, армията ни е беше силна и българският народ имаше защита. Сега нямаме защита от никъде.

Както казах, опасността от джихадисти, които да започнат да вилнеят из страната ни е 

На финал ще кажа.

Искаме ли България да я има и децата ни да растат и живеят в нашата родина в мир спокойствие и благоденствие, мъжете от арабски произход, пребиваващи нелегално на територията на страната ни незабавно трябва да бъдат ЕКСПУЛСИРАНИ, а охраната на границата ни засилена. Също така призовавам отговорните институции да върнат задължителната военна служба, и тя да е задължителна като за мъжете така и за жените. Искаме ли да има България, трябва да си възстановим армията и военното обучение. Живеем в смутни времена и е задължително всички да знаем как да отбраняваме родината си и нашите семейства.

НАПАДНАТ ЛИ НИ , АКО НИЕ НЕ СИ ПОМОГНЕМ НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ!!!

П.П. ИСКАМ ОЩЕ ДА СПОМЕНА, ЧЕ ТЕЗИ МЪЖЕ ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД ПРЕБИВАВАЩИ НА ТЕРИТОРИЯТА НИ НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА УЧАТ ЕЗИКА НИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТЕ СА ДОШЛИ ТУК ЗА ДА ИЗКОЛЯТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА СЕ УСТАНОВЯТ ТРАЙНО НА ЗЕМИТЕ НИ ТАКА КАКТО СЕ УСТАНОВИХА ТУРСКИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ И ПОРОБИХА БЪЛГАРИЯ ЗА 500 ГОДИНИ.
Край на разговора.

–Ето за това ни трябва да си върнем БНР и БНТ и чрез тях да го разпространим! Днес трябваше да окупираме сградите на БНР и БНТ!?!? Ще го пусна в мрежата но глас в пустиня. Така няма да вдигнем народа! Вие какво мислите по въпроса?

РАЗПРОСТРАНЯВАЙ И СПОДЕЛЯЙ!!! ВАЖНО!!!
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ЗА ЖИВОТА НИ




Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ravramov - Опасността е повече от сериозна,
12.09.2015 09:49
но не очаквайте някакъв отговор или реакция от зяпачите на турски сапунки и от слушачите на порно-чалга, които само псуват по форумите и чакат изборите, за да си продадат гласовете и да гласуват отново за престъпната герберо-деформаторска върхушка, защото по телевизията казват, че от нея "по-добра" няма.
Прост народ - затъваща държава!
цитирай
2. saanki - колега ,благодаря за подкрепата ..
12.09.2015 09:57
ravramov написа:
но не очаквайте някакъв отговор или реакция от зяпачите на турски сапунки и от слушачите на порно-чалга, които само псуват по форумите и чакат изборите, за да си продадат гласовете и да гласуват отново за престъпната герберо-деформаторска върхушка, защото по телевизията казват, че от нея "по-добра" няма.
Прост народ - затъваща държава!



пс .. Прост народ - затъваща държава ..
да добавя само ....интелигенцията бе средоточена и купена
в София/ където слугува и протестира за този ,който плаща ....
имам постинги по Темата/ КОй предаде България и българите /
saanki.blog/.../koi-predade-bylgariia-i-bylgarite..
цитирай
3. ednalady - и ,на този Пост има ...минус ..
12.09.2015 14:57
Бедний ми ,бедни грешний Джеремая....
цитирай
4. milady - аз не видях тук обидни думи?
12.09.2015 17:40
Всяко едно нещо ,за да манифестира във физическия Свят,
трябва първом, да бъде “оплодено “ в духовния.
цитирай
5. saanki - колеги, благодаря на всички ви ...
12.09.2015 21:38
за подкрепата ...
Да живее България!
цитирай
6. sestra - Юлия, успокой се
12.09.2015 22:53
и моля те, не разпалвай панически мисли в себе си. Поддала си се на разрушителни емоции, съзнаваш ли?
цитирай
7. saanki - сестро ,Благодаря за отговора! мързи ме , да мисля ,но пиша ,като луда. хахха ...
12.09.2015 23:04
Трябва ,да изгорим ,за да светим......
;))
малко музика , и лека нощ

Muse - Resistance

https://youtu/LChGn0N-pTM

цитирай
8. sestra - Любима ми е и песента, и Мюз,
12.09.2015 23:23
много ти благодаря, а от мен за лека нощ
Chris Cornell - Long Gone, дано да ти допадне.
https://www.youtube/watch?v=2hhPPPk6ZG4
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saanki
Категория: Хоби
Прочетен: 381201
Постинги: 224
Коментари: 823
Гласове: 1096
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930